Partenerii Conferintei „Tehnologii disruptive” sustinute de Varujan Pambuccian la Iasi

Conferinta Pambuccian - afis (2)

Partenerii  Conferinței „Tehnologii disruptive” sustinute de domnul Varujan Pambuccian la Iasi pe 4 iunie sunt Ness România, SCC România, Endava, Scoala Informala de IT si Tudor Office Center.

Suntem sprijiniti de asemenea de cele mai active asociații studențești din Iași: AIESEC, ASII si BEST precum si de Eurolenguas Centrul de Limbi Străine si de Train2Perform.

Conferinta este organizata de Extind Management (www.danzaharia.biz). Accesul la conferinta este liber. Conferinta va avea loc la Aula Magna „Mihai Eminescu” din cadrul Universitatii „Al.I.Cuza” Iasi incepand cu ora 16.30 si va fi transmisa live prin IBS TV.

Conferinta este destinata tuturor celor interesati de industria IT & Outsourcing, studentilor si masteranzilor de la Universitatea „Al.I.Cuza” si Universitatea Tehnica „Gh.Asachi” din Iasi. Vor fi abordate teme cum ar fi cercetarea ca bază a dezvoltării României si patru tehnologii care vor schimba societatea umană.

Varujan Pambuccian – „Lumea în care trăim diferă mult de cea de acum zece ani. Atunci eram o țară cu forță de muncă ieftină și a cărei valoare era puțin cunoscută în lume. Facultățile noastre pregăteau specialiști care își găseau mai ușor în străinătate decât în țară un loc de muncă plătit decent. Astăzi forța de muncă nu mai este una ieftină, valoarea ei este cunoscută în toate companiile mari din domeniu iar investițiile încep să fie limitate de numărul de specialiști creați în sistemul nostru de învățământ. Unele companii românești recurg deja la forță de muncă adusă din Europa, Asia sau Statele Unite. Este semnul clar că e necesară o nouă strategie de abordare a creșterii. ” (www.pambuccian.ro)

Ness Logo - NewNess Technologies este furnizor global de servicii, solutii IT si consultanta de business. Compania are expertiza specializata in software product engineering, integrare de sisteme, dezvoltare de aplicatii, consultanta si distributie de software. Echipa Ness, de aproximativ 7.000 de angajati (din care peste 200 in Iasi), ofera servicii clientilor din peste 20 tari si are numeroase parteneriate cu furnizori de software si hardware din intreaga lume.

SCC-We make IT work-logo-normalSCC România este furnizor recunoscut de servicii şi infrastructura IT pentru companii de top din Europa în ultimii 40 de ani. In Romania, SCC este prezenta din 2006, cand s-a deschis primul centru de servicii la Iasi. In 2013 a fost inaugurat al doilea centru la Bacau. In prezent, compania noastra numara peste 800 de angajati. Din cele doua centre, livreaza servicii de tip Service Desk, Infrastructure Support si Operations Management 24/7 in 9 limbi de circulatie international.

Endava_logo_jpg

Endava este o companie de top de servicii IT, având peste 1.800 de angajaţi full time. Cu sediul central la Londra, Endava are birouri în Marea Britanie, SUA, Germania, România, Macedonia și Moldova. Endava oferă un spectru complet de servicii, inclusiv dezvoltare software şi managementul aplicațiilor software, testare software, digital media, managementul infrastructurii şi servicii cloud.

logo scoala informalaScoala Informala de IT are deschise filiale la Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Timisoara si Bucuresti. Lansata la inceputul lui 2015 in Iasi Scoala Informala de IT ofera cursuri de Software Quality Assurance si Java Development, avand in pregatire module de Web Development si Android Development, care vor fi putea fi implementate in functie de feed-back-ul companiilor din IT.

logo Tudor CenterTudor Office Center (www.tudor-center.ro) este una din cele mai moderne cladiri de birouri din Iasi inaugurate in 2009 avand o suprafata inchiriabila de peste 8.000 mp. In prezent trei mari companii din IT & Outsourcing isi desfasoara activitatea in aceasta cladire, avand peste 800 de angajati.

 

Distribuie și tu:

PILA ȘI LAPTOPUL

Poate știți bancul cu rusul, americanul si românul care au primit provocarea să facă un avion primind doar piese de

RECOMANDATE

Articole similare

PILA ȘI LAPTOPUL

Poate știți bancul cu rusul, americanul si românul care au primit provocarea să facă un avion primind doar piese de tanc. Iar, românul creativ, singurul